Ölme Diversehandel & Kafé!

Släpp ifrån dig den stressiga verkligheten och bege dig till ett museum i lanthandelsform och upptäck historien!

Välkommen till Ölme Diversehandel & Kafé!

Tänk dig en tid när klockan inte var en världslig sak, då det varken fanns några rullband eller elektriska kassapparater. Tänk dig en tid när man inte fick mjölet paketerat till butiken eller sockret i finbitar, då glassmaskinerna inte gick automatiskt och kaffebönorna maldes för hand.

Matmeny Drinkmeny
  • 2015-12/sofiajohansson-sockertoppar.jpg
  • 2015-12/1449836925_pict0003.jpg
  • 2015-12/v-rldsartist.jpg
  • 2015-12/font-n-vinter.jpg
  • 2015-12/exteri-r.jpg
  • 2015-12/interi-r-handeln.jpg

Våra event

Karin Rudefelt & Doctor Blues

lördag augusti 24, 2019
Karin Rudefelt & Doctor Blues är ett svenskt, anrikt bluesband med ett modernt uttryck. Allt vi gör är förankrat i bluesen, i den känslan, men vi låter aldrig formen bli en begränsning för oss . Vi mixar därmed influenser från olika blues genrer och tidsåldrar och lånar även friskt blod från andra genrer, frisinnad blues – vårt mål är inte att ge tribute till svunna tider med det vi gör. Vi spelar det vi vill på det sättet vi vill göra. Bandet har funnits sedan början av åttiotalet, i olika sättningar, och många spännande musiker har hunnit passera och sätta sina spår. Varje bandmedlem för ju med sig in sin bakgrund och sina influenser och tillsammans byggs det specifika soundet som är vårt.

Medlemsmöte o Bluesjam

lördag september 14, 2019
Nu är det äntligen dags för Jam igen!! Lördag den 14/09 kl.21:00 kommer det att blandas musiker huller om buller och sedan bjudas på bluesmusik hela natten lång!...... Men innan det är det medlemsmöte kl.19:00. Välkomna till ännu en kväll på Loftet tillsammans med Kristinehamn Blues

The Walking Canes Lisa Lystam family Band

lördag oktober 5, 2019
The Walking Canes kommer att varme upp folket mens vi väntar in Lisa Lystam Family Band, som kommer direkt från Norge. Under det senaste fem åren har Lisa Lystam Family Band blivit ett tajt, genuint och eftertraktat band. De har redan hunnit spela på en hel del kända tillställningar både i och utanför Sverige och under året kommer man kunna se dem på flera stora festivaler. Lisa Lystam Family Band har hyllats för sin unika liveshow där varje kväll aldrig blir den andre lik. Lisa och familjen bjuder in publiken och tillsammans skapas oförglömliga konserter fyllda utav spontanitet, allvar, skratt och musik av hög klass.